Organisaties zijn doorlopend in verandering.

Interne en externe factoren maken dat de organisatie zich aan moet passen aan de (nieuwe) eisen van de tijd. Organisaties kunnen die ontwikkelingen tegenwoordig zelf vaak goed aan.

Maar zo nu en dan doet de situatie zich voor dat er een ingrijpende verandering nodig is. Het kan dan gaan om het opnieuw vaststellen van de strategie als de huidige strategie is uitgewerkt. Het kan gaan om schaalvergroting omdat de omgeving van de organisatie vraagt om een krachtigere organisatie of een organisatie met lagere kosten. Het kan ook zijn dat de ontwikkeling vraagt om een heel andere organisatie. Soms op te lossen met een herinrichting en soms met het opstarten van een heel nieuwe organisatie.

Op die momenten is er behoefte aan "hulp van buiten".

AZ High Performance ondersteunt organisaties:

  • bij het herdefiniëren van de ambitie en strategie
  • bij fusies en reorganisaties
  • bij het starten van een nieuwe samenwerking
  • bij het herinrichten van de organisatie
  • bij het her-ontwikkelen van de processen in de organisaties

Daarnaast begeleiden we teams in het ontwikkelingsproces en coachen we leidinggevenden en specialisten in hun persoonlijke ontwikkeling die bijna altijd nodig is bij een ingrijpende verandering.

AZ High Performance is specialist in verandering!

Wilt u van gedachten wisselen over de manier waarop wij bij kunnen dragen aan uw verandering bel dan vandaag nog met Albert van der Zee, 0610834462.