Ons verhaal

AZ high Performance is opgericht door Albert van der Zee. Dit is zijn verhaal over AZ High Performance.

Gedurende mijn werkzame leven heb ik altijd de lat hoog gelegd voor mezelf en anderen. Alleen het best haalbare resultaat was goed genoeg. Vaak werd dat door mijn collega’s, medewerkers of leidinggevenden maar matig gewaardeerd. Ze wilden wel het resultaat maar de problemen van de weg er naartoe liever niet. Het heeft lang voor twijfel bij mezelf gezorgd. Moet ik de moeite wel doen als anderen dat niet waarderen. Is de verhouding in tijd tussen genieten van succes en werken aan succes niet te groot?

Maar daarin is verandering gekomen toen ik kort na de Olympische Spelen van Sydney in 2000 binnen het bestuur van de Judo Bond Nederland verantwoordelijk werd voor het Topjudo in Nederland. Vanaf dat moment werd ik omringd door mensen, sporters zoals Mark Huizinga, de broers van der Geest, Edith Bosch en coaches zoals Cor van der Geest, Chris de Korte, Maarten Arens en Marjolein van Unen. Mensen die net als ik alleen gaan voor het beste resultaat. Mensen die allemaal Wereldkampioen willen worden. En waarom? Gewoon omdat het een enorme kick geeft om de beste van de wereld te zijn en iedereen achter je te laten. 

Vanaf dat moment is dat ook de basis geweest van mijn professionele leven. Passie voor waar je mee bezig bent. Werken vanuit een duidelijke ambitie. Continue werken aan verbetering. En de wil om de beste te zijn.

In 2010 heb ik vanuit deze visie AZ High Performance opgericht. Daarmee komt de kennis en de ervaring van het bereiken van succes in de topsport ook voor u en uw organisatie beschikbaar. 

naar: Onze inbreng

 

 

 

AZ High Performance
Specialist in Verandering

06-10834462
info@azhighperformance.nl